Oferta Copy Center Arad acoperă o gamă largă de servicii conexe domeniului proiectării asistate de calculator, cât şi de servicii de tipar digital atât de necesare oricărei firme:

Copiere/Xerox – În funcţie de preferinţe ( copiere alb-negru sau color ), Copy Center Arad oferă servicii la preţuri avantajoase şi în condiţii de înaltă calitate, alături de o echipă care vă stă la dispoziţie.

Scanare – La noi calitatea ţi-e la indemană. La Copy Center Arad dispunem de servicii de scanare documente şi planuri de diverse dimensiuni de la A4 la A0+.

Printare – Indiferent de tipul de printare ( alb-negru sau color ) şi de volumul de printare,  centrul nostru va găsi întotdeauna soluţia ideală pentru dvs.

Cărţi de vizită – Cărţile de vizită sunt acele lucruri mici şi ieftine care pot aduce afacerii dvs. lucruri mari şi scumpe. Acestea pot avea diverse dimensiuni, dar cele mai des întâlnite sunt formatele 50×90 mm şi 55×85 mm. Firma noastră vă oferă o gamă variată de cartoane pentru cărţi de vizită de cea mai bună calitate.

Plotare – În cadrul Copy Center Arad, vă punem la dispoziţie o gamă amplă de servicii profesionale de plotare alb-negru şi color, diverse formate.

Copertă lucrări de licenţă, disertaţie, teză de doctorat – Executăm servicii de copertă lucrări cu tipărire digitală pentru: lucrări de licenţă, diplomă, disertaţie, master, absolvire, teză de doctorat.

Invitaţii – Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau alt eveniment,. invitaţiile sunt necesare şi utile în oricare caz. Puteţi să veniţi cu un model preferat de dvs. sau un text reprezentativ pentru ceea ce aveţi nevoie. În funcţie de cerinţe, puteti opta pentru invitaţii de diverse dimensiuni.